Dobrodošli u Fabriku Blogerskih ideja


Ovo je mesto za druženje, za sve one koji su bar malo nogama na zemlji, bar malo sa rukama u vazduhu, srcem na oblaku, mislima u Alisinoj zemlji čuda, telom u ljubavno-drugarsko-setno-razigranom kolu koji pleše sve plesove ovoga sveta. Sveta bez granica, predrasuda i osuđivanja.

Ovde smo svi isti, i ovde smo svi najbolji, svi posebni. Ovde se razmenjuju ideje i fabrikuje dobra atmosfera. Ovde se pomaže, a ne odmaže, ovde je sve što bi hteli da budemo. Ovde je afirmacija za lepšu sadašnjost i budućnost.

Ovo mesto može biti fabrika, ali može biti i famozno, fenomenalno, furiozno, fenomenalno, faktografski, fatalno dobro, fino, flekavo, fazonirano, prepuno fora, frojdovski i figurativno, faktički i fizioterapeutski. Naravno, može biti i blogerski, i božanstveno, i bajno, bogato, bistro, buntovno, prepuno ideja, idile, informacija, izvrsnosti, imaginacije i igrivosti.

Jednom rečju prepuno svega i za svakoga po nešto.

Pročitajte pravilnik, pročitajte i deset blogerskih zapovesti (mada ih je trenutno devet 😉 ) kao i šta simbolizira znak i logotip. Postanite specijalni agent FBI i šaljite… ideje, priloge, tekstove, fotke, predloge, informacije za virtualni ali i za realni svet…

fabrikablogerskihideja@gmail.com

Dobrodošli u Fabriku Blogerskih Ideja. Pozdravljaju vas trenutni specijalni FBI agenti.
Pogledajte i tri veoma zanimljive ali i veoma različite reportaže sa osnivačke skupštine… Branko Baćović, Marko – Buki, Labilna i Tatjana MB.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

________________________________________________________________

Branko Baćović
Pisac (proza, poezija), dizajner, fotograf, glumac, muzičar.

4 višejezične pesničke zbirke / 18 samostalnih i 3 kolektivne izložbe. Dobitnik više nagrada i priznanja iz oblasti grafičkog dizajna i književnosti. Više na: Transformation Blog i Transformation Art

Advertisements

O Branko Baćović

Pisac (proza, poezija), dizajner, fotograf, glumac, muzičar. 4 višejezične pesničke zbirke / 18 samostalnih i 3 kolektivne izložbe. Dobitnik više nagrada i priznanja iz oblasti grafičkog dizajna i književnosti. Više na: Transformation Blog i Transformation Art.
Ovaj unos je objavljen pod Obaveštenje. Zabeležite stalnu vezu.

4 reagovanja na Dobrodošli u Fabriku Blogerskih ideja

  1. LaBiLnA kaže:

    Čuva li neko meni broj 007??? 🙂

  2. Ma naravno… Napravih… setio sam se da si izrazila želju… al sam žurio na odmor tako da sam zabunom tebe izostavio. Sve sam ih ponavo pravio (članke karte) sa novim logotipom i u novim dimenzijama… Napravio sam ti glavu za sajt… al evo ovo mi je nekako promaklo da uploudam… Čim se vratim u civilizaciju dobićeš svoju člansku… I evo sada sam se vratio… 😉

  3. Povratni ping: Drugarici Labileti s ljubavlju / To my friend Labileta, with all my love | Tatjana MB blog

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s